« Обратно към ФИРМИ

ПОЛЕКОТЕРМ ЕООД

    • Адрес:
    • Хасково, бул. Васил Левски 2
    • България
    • 6300

Фирма „Полекотерм” ЕООД предлага на българският пазар пелетни камини, котли на твърдо гориво и пелети, котли и конвектори (нагреватели) на слама и съоръжения за изсушаване и изгаряне на отпадъци от пречиствателни станции. Съвместната ни работа с едни от най-добрите специалисти в Република Полша с голям международен опит са гаранция за най-високо качество на предлаганите от нас продукти от 6 киловата до 5 мегавата.

Съвременното ефективно използване на горивата е немислимо без автоматично регулиране процесите на изгаряне, което притежават нашите продукти. Автоматичното подаване и разпалване на въглища, въглищен прах с фракция от 0 до 40 мм. (с различна калоричност), пелети, биомаса и дърва до 50 см.  които котлите сами разпознават (при котел „FIDER 3”), може да се нарече революционно. Тези котли позволяват да използвате такова гориво с което разполагате в момента. Универсалните котли на твърдо гориво и биомаса изгарят еднакво добре пелети от дървени частици и от слънчогледови люспи.

„Полекотерм” ЕООД е единствената фирма предлагаща на българският пазар съоръжения за изгаряне на слама от 40 киловата до 5 мегавата. Съоръженията са подходящи за отопление на жилищни, производствени, стопански, големи  складови и промишлени помещения, гъбарници ,оранжерии, птицеферми, тунели с фолио, сушилни за зърно и билки и др.

За производителите на дървени въглища предлагаме ретортери (пиролизатори) и линия за производство на брикети.

Стараейки се към най-високо качество предлагаме продукти на атрактивни цени за да удовлетворим желанията на нашите клиенти.

Съоръженията на биомаса сега и в бъдеще ще поправят постоянно баланса на възобновяемите енергоисточници и ще създават условия за по-голямо и влиятелно проекологично лоби у нас.