« Обратно към ФИРМИ

ПРО СОЛАР ЕООД

    • Адрес:
    • София, бул. Цар Борис III 19А
    • България

SOLARMARKET ви осигурява идеалното решение за eнергийна независимост.  Универсалните слънчеви зарядни устройства, които ви предлагаме, ще ви дадат  допълнителна енергия за вашия мобилен телефон, навигационна система, електронна книга, mp3 плейър или дори лаптоп. Те са с гарантирано европейско качество, леки, компактни и могат да се зареждат както соларно, така и от AC и USB.

Зареждате мобилните си устройства, където и когато искате. Преносимата енергия предлага удобство, независимост и безопасност.

SOLARMARKET предоставя на своите клиенти енергоспестяващи комплексни решения, пълен инженеринг, предпроектна консултация, избор на оборудване, доставка, инсталиране, гаранционен и следгаранционен сервиз, профилактика и сервиз на изградените от нас енергийни системи. Разполагаме с обучени специалисти, които решават на високо професионално ниво широк кръг въпроси по надеждно и ефективно енергийно осигуряване за нуждите на разнородни потребители.

При нас ще намерите соларни решения както за мобилните си устройства, така и за много други ситуации, които са подредени в следните категории:
- Соларни зарядни;
- Соларни модули за покрив и за лодки и каравани;
- Соларни системи за топла вода и за ток;
- Соларно осветление;
- Соларни многофункционални;
- Соларни чанти;
- Соларни играчки;
- Соларни сувенири;
- Инфрачервено отопление.

SOLARMARKET е създаден с мисията е да популяризира използването на алтернативните източници на енергия и иновативни продукти в ежедневието, така че да се намали замърсяването на околната среда. Нека всички ние участваме активно в запазването на Земята.