« Обратно към ФИРМИ

ПРО ТЕРМ ООД

    • Адрес:
    • София, бул. Тодор Каблешков 53, офис 36 (търговски център "Friends")
    • България
    • 1618

Фирма “Про Терм” е основана през 1996 г. като дружество с ограничена отговорност, тя е инженерингова – търговска фирма с предмет на дейност консултиране за енергийна ефективност, проектиране, доставка и сервиз на климатична, отоплителна, вентилационна, хладилна и др. технологии за къщи, хотели, жилищни, обществени, търговски, административни и промишлени сгради, както и свързаните с тях енергоспестяващи и природоопазващи мероприятия.

Про Терм е официален дистрибутор за България на френската компания CIAT – световен лидер и No 1 във Франция за климатична, вентилационна и хладилна техника, топлообменни апарати от всякакъв вид. Производството и продуктите на CIAT са сертифицирани по ISO, EUROVENT и CE. Фирмата ни има дългогодишен опит в подбора на съоражения от предлаганата пълна гама продукти на CIAT за климатизация.

Про Терм има значителен опит в използването на възобновяеми енергийни източници – термопомпи CIAT въздух-вода и вода-вода за отопление, климатизация и подгряване на топла вода, както и утилизация и използването на отпадни топлини в промишлеността.