« Обратно към ФИРМИ

РЕЯ МП ЕООД

    • Адрес:
    • София, ул. Борис Илиев 17
    • България
    • 1839

Рея МП ЕООД предлага комплексни решения за отопление и климатизация на превозни средства и е водещ доставчик на компоненти и системи за цялостен климатичен комфорт. Като представителство на Webasto AG, Spheros GmbH и Dometic Waeco International GmbH ние сме предпочитан партньор не само за автомобилния бранш, но и за множество предприятия, институции и транспортни организации.

На път или в работна обстановка - комфортът е винаги с Вас!

Независимо, дали се нуждаете от отопление, климатизация или вентилация в превозно средство, строителна или селскостопанска машина, яхта или подвижна лаборатория, ние ще намерим правилното решение, ще проектираме надеждно работеща система и ще доставим и монтираме висококачествени уреди, компоненти и аксесоари. Доставяме и изграждаме както сложни климатични системи за специални превозни средства, така и стандартни автоклиматици, например за леки автомобили. Предлаганите от нас климатични инсталации, автономни водни и въздушни отоплители, люкове, покривни вентилатори и охладители ще направят пътуването Ви по-приятно. Комфортът ще се превърне във Ваше ежедневие.

Комфорт по време на престой - в най-големия студ и най-жестоките горещини.

Нашите автономни отоплители осигуряват желаната топлина докато двигателят на превозното средство е изключен. Стартирайте уреда и за миг при Вас ще стане уютно и приятно. Охладителите и климатичните инсталации с ниска консумация на електроенергия ще Ви освежават дори и когато автомобилът е спрял. Сложете край на горещите летни нощи. Прохладата, осигурена от нашите автономни климатични инсталации, ще Ви даде спокойна и отпускаща почивка. Хладилниците и фризерите, които предлагаме, съхраняват хранителните продукти, лабораторните проби, мостри, лекарства и други за дълго при подходяща температура. Отворете студена напитка и се насладете на прясна и свежа храна.