« Обратно към ФИРМИ

РОДЕРА ТЕРМ ЕООД

    • Адрес:
    • Пловдив, бул. Шести Септември 95
    • България
    • 4002

Фирмата е специализирана в областта на климатичните и вентилационни системи, отоплителни инсталации и хладилната техника.

Фирмата извършва услуги по проектиране, продажба, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз, абонаментно обслужване на отоплителни вентилационни и климатични инсталации.

Предлагаме профисионални решения за климатизация и вентилация на обществени, жилищни и промишлени сгради.

Оторизиран дилър сме на продуктите с марката HERZ - арматура за отоплени , автоматизирани котли, бойлери, слънчеви панели, и други .

"РОДЕРА ТЕРМ" ЕООД  проектира, изгражда и сервизира хладилни камери и съоръжения. Фирмата извършва ремонт и поддръжка на битови, търговски и промишлени хладилни инсталации - хладилници, фризери, хладилни витрини, ледогенератори, сушилни ...

"РОДЕРА ТЕРМ" ЕООД  е специализирана в областта на соларните системи .

Предлагаме цялостни решения които включват :
- оценка на обекта и идейно проектиране;
- доставка и монтаж на всички елементи необходими за изграждането и пускането в експлоатация на соларните системи;
- гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Соларните системи предлагани от нас са високо ефективни, работещи през цялата година, включващи в себе си най-новите технологии в този бързо развиващ се отрасъл.

В отношенията си с клиентите фирмата залага на качество, коректност и дългосрочно партньорство.

Нашата цел е да предложим на всички наши клиенти рационални решения за отопление и температурен комфорт, основани на енергийно ефективни решения с доказан икономически ефект.