« Обратно към ФИРМИ

РОЯЛ ЕЛЕКТРОНИКС ООД

    • Адрес:
    • София, Технически Университет София, блок 7, хале 4
    • България

Роял Електроникс ООД е създадена през 1993 г. като първоначлно се занимава с търговия на електродомакинска техника. През 1995 осъзнавайки, че всеки клиент закупил каквато и да е техника се нуждае от сервизна подръжка стартира обособена дейност за гаранционен ремонт на битова техника и отваря първия си сервиз в гр. София и малко по късно в Пловдив.

През 1997 г. се открива отдел с търговска цел за резервни части за битова техника и аксесорари. През 1998 година сключва договор за гаранционна подръжка на продуктите на LG Electronics продавани в България. През 2000.г с разрастването на пазара за домашни климатици открива отдел за гаранционен сервиз на климатици за домашна употреба.

През 2001 г. се обособяват екипи за доставка и монтаж на климатици за домашна употреба. През 2006г. сключва нов договор с LG Electronics за гаранционна поддръжка на нейните продукти в съответсвие с Европейското законодателство. През 2007 г. договор с LG внос и търговия с професионални климатици LG. Към 1.1.2008 г. във фирмата работят малко над 150 човека във София, Пловдив, Варна и Русе.