« Обратно към ФИРМИ

РУБИН 2001 ЕООД

    • Адрес:
    • София, ул. Заводска 6
    • България

Фирма РУБИН 2001 ЕООД е създадена през 1998 г. с основна дейност търговия с ВиК и отоплителни материали. С коректното си обслужване, новаторски реше ния и гъвкавата си ценова политика, фирмата успя да се докаже на българският пазар.

В периода си на развитие фирма РУБИН 2001 ЕООД  изгради добре снабдена магазинна мрежа и складова база дислоцирани на територията на гр. София.

2001 г. включва в дейността си  проектиране и изграждане на вътрешносградни отоплителни и ВиК инсталации.

2004 г. фирмата започва да предлага  комплексни доставки на инфраструктурни водопроводи и канали.

2005 г. фирма РУБИН 2001 ЕООД става официален представител на фирма PESTAN - Сърбия. Продуктовата гама включва ППР, ПВЦ, ПЕ тръби и фитинги. Заводът е от водещите производители в Европа.

2006 г. фирмата установява контакти с една от водещите компании за производство на тръбна изолация IZOTERM-PLAMA-Словения. 70% от продукцията на компанията се изнасят за страни като Германия, Австрия, Италия, Унгария, България и републики от бивша Югославия.

2011 г. става ексклузивен  представител за България на най-голямата фабрика за чугунолеене в бивша Югославия „RADIJATOR”. В производствената програма на който влизат канализационни, водопроводни, телефонни капаци и улични решетки.

2011 г. става ексклузивен представител на завод "TERMOMONT” Сърбия.Производител на пелетни котли,горелки и печки на твърдо гориво. Заводът е основният производител на котли за вътрешният пазар.

През 2013 г. фирма РУБИН 2001 ЕООД откри нов търговски обект в град Пловдив на адрес ул. Коматевско шосе №194.

Благодарение на добрите контакти със своите партньори, качественото и бързо обслужване на клиентите си, фирма РУБИН 2001 ЕООД доказа мястото си на българския пазар.