« Обратно към ФИРМИ

РУСЕГАЗ ЕООД

    • Адрес:
    • Русе, ж.к. Чародейка - Север, ул. Филип Станиславов 5
    • България

Дружество "Русегаз" ЕООД е регистрирано в началото на 2000 г. То наследява  дейността на ЕТ “Радослав Жечев”, който датира от 1992 г. Седалището на фирмата е базирано в град Русе.
Поради бързо разширяващия се кръг от клиенти са  разкрити  офиси в градовете Варна,  Сливен, Плевен и София.
Дейността на "Русегаз" ЕООД е насочена основно в отоплителната, климатичната и вентилационна техника. През над 16 годишната си история фирмата непрекъснато се развива, разширява и усъвършенства. В областта на климатичната техника фирмата  доставя и монтира от най-малкия прозоречен климатик до системите за централна климатизация.

Русегаз ЕООД е член на Националната Занаятчийска Камара.

Основните насоки на "Русегаз" ЕООД са:
- внос, продажба, монтаж, сервиз на климатична техника (битови сплит системи, централна климатизация с водоохлаждащи агрегати (чилъри) и VRV – системи)   
- проектиране, изработване и монтаж на вентилационни  системи и аксесоари към тях;
- продажба, монтаж и сервиз на конвектори, топловъздушни завеси, системи против лед и сняг за външни площи, улуци, водостоци  и системи против замръзване на тръби на фирма “DEVI” /Дания/;
- проектиране, продажба, изграждане и сервиз на газови инсталации;
- извънгаранционна абонаментна подръжка;

  "Русегаз" ЕООД- разполага със:
- Собствена база за производатво на: спировъздуховоди, въздуховоди от поцинкована ламарина, пенополиоретан с алуминиево фолио (“Р3”), пресована минерална вата /климавер/, вентилационни решетки и аксесоари за вентилационни системи, кухненски смукатели.
- Сервизна база за ремонтиране на машини и съоръжения за климатични, отоплителни и вентилационни системи.