« Обратно към ФИРМИ

РУВЕКС АД

    • Адрес:
    • София, ул. Професор Александър Танев 11
    • България

Основна дейност: доставка, проектиране, монтаж и сервизна поддръжка на високоефективни отоплителни системи и климатични инсталации.

РУВЕКС предлага цялостно решение за проектански и монтажни услуги, което значително улеснява клиентите и намалява сроковете и разходите за изпълнението.

РУВЕКС представя на българския пазар следните реномирани производители:
- DE DIETRICH - отоплителни котли, слънчеви инсталации, бойлери, горелки
- GLOBAL - алуминиеви глидерни радиатори
HONEYWELL - радиаторна арматура
GRUNDFOS - помпи за отопление и климатизация; водоснабдяване, отводняване и сондажни води;
WILO - помпи за отопление и климатизация; водоснабдяване, отводняване и сондажни води;
DEHOUST - резервоари
FINDER - компоненти и системи за автоматизация
LOVATO - компоненти и системи за автоматизация
UNIFLAIR - климатична техника
FIRAT - тръби за водопровод и канализация
- HITACHI (Япония) - Компания, лидер в производството и доставката на различни видове продукти. Продуктите и оборудването са подходящи за различни приложения - от вътрешна оранжерия до съвременна многоетажна офис сграда
- THERMAL TREND (Чехия) - лири за баня от ново поколение, които са предназначени за отопление на бани, коридори, тоалетни, кухненски бокс, спортни зали и т.н. и в същото време служи за сушене на кърпи, за съдове и други текстилни изделия

Предлаганите от РУВЕКС компоненти и техника за изграждане на отоплителни и климатични инсталации са създадени по най-съвременни технологии, които осигуряват висока ефективност, икономичност и ниски нива на отделените вредни емисии в рамките на строгите европейски стандарти ISO и DIN.

От склад се предлагат всички необходими елементи за изграждане на отолителни, климатични и водопроводни инсталации. Разполага с складови бази във София, Равно поле и Бургас.

Във фирмата работят над 70 служители, структорирани в проектантско бюро, монтажна група, група за сервизна поддръжка и склад. Специалистите на РУВЕКС са преминали специализирани курсове на обучение при чуждестраните партньори на фирмата.