« Обратно към ФИРМИ

САТЕКС ООД

    • Адрес:
    • Шумен, ул. Панайот Волов 15
    • България

Сатекс ООД е създадена през 1993г., с основна  дейност  инженеринг  и търговия,  в областта на  климатизацията,  отоплението и сателитната  техника.

Фирмата извършва  проучване, проектиране, доставка, монтаж и сервиз, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на инсталациите и съораженията.

В резултат на своето развитие, днес фирмата разполага с модерни търговски и логистични площи и сервизен център  в гр.Шумен, които допринасят за по-добро обслужване на клиентите на фирмата.

В цялостната си дейност Сатекс ООД се води от  принципа за качествено изпълнение с качествени съоражения. Нашата цел е да намираме най-оптималното, съвременно и  ценово (най-ефективно), техническо решение, според индивидуалните изисквания на клиента за съответният обект, както и цялостни решения в  следните области:
- Инженерингови решения в климатична и отоплителна техника:,
- Изграждане на централна климатизация с  VRF системи  на обществени, административни и промишлени сгради:,
- Професионални решения за климатизация и отопление на офиси, магазини, ресторанти и жилищни помещения:,
- Изграждане на инсталации за битова гореща вода със слънчеви колектори:,
- Инженеринг в областта на сателитната техника и цифровизацията:
- Профилактика,гаранционен и извънгаранционен сервиз, обезпечен с оригинални резервни части:

В областта на климатизацията Сатекс ООД е дистрибутор на следните фирми - DAIKIN, FUJITSU GENERAL, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, TOSHIBA, HITACHI, Panasonic, LG  и други.

В областта на отоплителните инсталации с  твърдо гориво и газ  фирмата е дистрибутор на BOSCH термотехника, Ferroli, Viessmann и други.

Принцип на работа в Сатекс ООД е високо ниво на обслужване, професионализъм и коректност, които са в основата на доверието и дългосрочните взаимоотношения с нашете  клиенти и партньори.

Екипът ни се състои от висококвалифицирани инженерни кадри и техници, готови да осигурят качествен, бърз монтаж и гаранционен извънгаранционен сервиз, обезпечен с оригинални резервни части.