« Обратно към ФИРМИ

СЪН ИНОВЕЙШЪН ЕООД

    • Адрес:
    • София, жк Суходол, ул. Кирил Христов 60
    • България
    • 1362

Основната ни дейност е внос и търговия с вакуумно-тръбни Слънчеви колектори. Тази уебстраница се отнася за тях. Желанието ни е чрез нея да получите максимално реалистична представа за продуктите, които предлагаме за да можете да направите своя избор.

Постарали сме се да опишем всеки продукт в детайли, като размери, използвани материали, дебелина на материалите, конструкция. Снимки на продукти маркирани с воден знак "SunIn" са правени от нас. Тук няма да намерите снимков материал на соларни колектори разпространен из цялата мрежа и срещан на почти всеки уебсайт.

Предоставили сме и информация за предимствата и недостатъците на всеки модел термосифони с вакуумни тръби. Предлагаме както класическите, така и някой не популярни схеми на монтаж на Соларните системи.

В "Блог" можете да намерите последни изменения в дизайна, практически съвети базирани на опита ни, както и такива от клиенти или монтажни групи. Информацията от там може да Ви спести излишни разходи и време, както и да ви даде нови идеи.

Следим новите тенденции в производството на Слънчеви колектори с вакуумни тръби. Избираме различни конструктивни варианти с цел улесняване на монтажа, намаляване и улесняване на експлотационото обслужване. В сътрудничество с производителите правим промени в елементите и конструкцията на колекторите с цел оптимизирането и подобряване на външният им вид. Нагледни примери за това са: