« Обратно към ФИРМИ

СТЕКАР ЕООД

    • Адрес:
    • Варна, кв. Левски, ул. Дружба 24
    • България

Създадена през 1998 година "Стекар" ЕООД е модерна и динамична фирма. Фирмата представител и вносител на полския производител на чугунени  горивни камери, аксесоари и решетки ---  KRATKI.pl  както и  във Варна и областта на чешкият производител на чугунени горивни камери "BEF Home".

"Стекар" ЕООД е специализирана в предлагането и продажбата на камини, горивни камери за камини и каменни облицовки.  Предлага цялостни решения за вътрешни и външни каменни облицовки, изграждане на барбекюта, камини, плотове, первази, стъпала и богато разнообразие от иновативни решения за създаването на един съвременен европейски и уютен дом.

Мисията на "Стекар" ЕООД е да предлага една стъпка преди всички най-качествените продукти в сектора  с камини и на изделията от камък. Камината като символ на дома не е само предмет на декорация, но и основен елемент в интериора, който създава уют и спокойствие.

Изборът на камина е важна стъпка, изискваща задълбочено проучване. Разполагането и изграждането на камината е комплексно решение, като част от цялостния дизайн на интериора
и включва творчески елемент при създаването на проекта и професионализма при изпълнението.

Съвременните решения със затворени горивни камери, вентилатори и въздуховоди успешно решават отоплението на цели къщи. Ефективността на горивните камери е от 50% до 70%. Дървата, които са необходими са естествено гориво - икономично и екологично. Вентилаторът оптимизира отоплението, като разпределя ефективно топлия въздух от основното помещение към другите стаи. Огнеупорното стъкло от стъклокерамика се поддържа лесно и запазва прекия визуален контакт с огъня.Предлагат се и решения за водни инсталации с камина.