« Обратно към ФИРМИ

СТОПЕР

    • Адрес:
    • Пловдив, бул. Марица 140
    • България

Стопер е частна компания, намираща се в България, която активно следва развитието на новите технологии, свързани със системите за слънчево затопляне на вода с вакуумни тръби.

През последните няколко години, развитието на системите за слънчево затопляне на водата става все по-разпространено и предпочитано средство за отопление от много потребители. Това е надеждна и по-ефективна алтернатива на електричеството и газовото отопление.
В България слънчевите водни нагреватели с вакуумни тръби постепенно се развиват и изместват старите водни нагреватели.

Отсъстието на високо качество при по-евтините колектори за нагряване на водата в повечето развити страни доведе до развитието на новите технологии за системи със слънчеви колектори.
Стопер работи, за да развие продукт с високо качество и ефективност, подходящ за предлагане на чуждестранния пазар. Ние вярваме, че имаме огромен потенциал в западния пазар за качествени колектори с вакуумни тръби на добри и конкурентни цени.

Нашите слънчеви нагреватели са проектирани с висока ефективност и лесно надежно опериране с тях. Всеки регион има различни изисквания и температурни климатични особености и затова ние сме готови да изработим по поръчка продукта, който е подходящ за нуждите на вашия локален пазар съобразен с особеностите на климата.