« Обратно към ФИРМИ

СВЕТЛЮ ШИШКОВ ЕТ

    • Адрес:
    • София, бул. Дондуков 90
    • България
    • 1000

Фирма ЕТ “Светлю Шишков” е представена на българския пазар от 1989 г.
Основната и дейност е производство и продажба на богата гама от електроуреди и резервни части за битово потребление, а също така и за изделия, използвани за промишлени нужди. Всички електроуреди отговарят на изискванията на европейските и световни стандарти.
Разполага със собствена база и машини за производство на материали за пластмаси и щанци за метал. Използват се само висококачествени неръждаеми стомани и други материали. Фирмата предоставя на клиентите си стоков лизинг без лихви със срок от 3 до 6 месеца, приема и индивидуални поръчки на бойлери, скари, фритюрници като се съобразява с изискванията на клиентите без увеличение на цените.

В София ЕТ “Светлю Шишков” предоставя стоките си в 2 магазина:
бул. Дондуков №90 и ул. Пиротска №30.

Магазините за електроуреди в градовете: Айтос, Благоевград, Бургас, Варна, Г. Оряховица, Гоце Делчев, Дупница, Казанлък, Карлово, Кюстендил, Ловеч, Нова Загора, Плевен, Пловдив, Петрич, Самоков, Севлиево, Симитли, Стара Загора, Ямбол и др. предлагат също стоки на фирмата. Сервизното обслужване на производствата на ЕТ “Светлю Шишков” е гарантирано в цялата страна.