« Обратно към ФИРМИ

ТЕХНИК БГ

    • Адрес:
    • Бургас, ул. Фердинандова 72
    • България

Техник БГ ЕООД е бързо развиваща се иновативна Интернет платформа изградена със специалното участие на Министерството на икономиката и финансите на Република България и екип от професионалисти в областта си.

Какви проблеми решава Tehnik.bg?

Ние спомага на хората с различен битов проблем (ремонт, преустройки, обзавеждане, профилактика, ВиК, боядисване, строеж, ремонт на битови уреди и т.н.) по-бързо, по-евтино и по-информирано да доверят своите нужди на подбран от тях специалист.

По какъв начин?

Безплатно и лесно всеки човек с битов проблем може да влезе в уеб платформата и да опише в кратка форма нуждата си. Обявата му се изпраща до регистрираните в сайта техници,майстори, занаятчии и специалисти в сферата си. Платформата гарантира отговор на обявата от поне трима специалиста в рамките на 24 часа, които да предложат конкретни оферти. Специалистите описват как биха се справили с проблема, колко време би отнело, колко ще струва и т.н. След това потребителя разглежда отговорите от специалисти, за да избере с кого да заработи. Също така платформата предоставя възможност за подробна визитка на отделния специалист, която съдържа - оценки от бивши негови клиенти, снимка на специалиста, описание на дейността му, опит и познания, които има. Така всеки човек с битов проблем може да избере подходящ специалист, като вече е по- информиран, за да направи обективно своя избор.