« Обратно към ФИРМИ

ТЕХНОПОЛИС БЪЛГАРИЯ АД

    • Адрес:
    • София, Младост 4, Околовръстен път 265(срещу “Камбаните”)
    • България
    • 1766

ТЕХНОПОЛИС е верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, IT и офис техника, създадена през 2001 г. Днес вече, компанията управлява 17 хипермаркета в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Враца, Шумен, Плевен, Сливен, Русе,  Благоевград, Добрич, Ямбол, Кюстендил, Пазарджик и Кърджали.

В тях потребителите могат да открият над 25 000 различни уреда и аксесоара за дома, офиса и автомобила, и да направят най-подходящия избор с помощта на специално квалифицираните продавач-консултанти.

Веригата магазини предлага и редица допълнителни услуги на клиентите си като доставка на техниката до прага на дома на купувача, възможности за разсрочено плащане и програма за лоялни клиенти с бонуси и отстъпки.

Компанията е инвестирала повече от 106 млн. лева в своите обекти и е създала близо 1600 работни места, като специално внимание се обръща на обучението и поддържането на висока квалификация на консултантите в хипермаркетите.

ТЕХНОПОЛИС е изключителен представител и вносител за България на черна техника JVC и LG, на домакински електроуреди CANDY, HOOVER, BEKO, TAURUS, SANG, на климатични системи HAIER и други. Официален вносител е и на SONY, PHILIPS, CANON, INDESIT, ARISTON, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI.

Благодарение на динамичното си развитие, доброто качество на стоките и високия стандарт на обслужване, ТЕХНОПОЛИС получи награда за най-добра марка на българския пазар за 2006-2007 г., в категория „Търговски вериги и центрове“ на международната програма SUPERBRANDS.