« Обратно към ФИРМИ

ТЕРМОМАКС БГ

    • Адрес:
    • София, бул. България 88
    • България

Термо Макс е официален представителн на Liepsnele в България. Литовската фирма Liepsnele предлага на българския пазар напълно нова технология

Котлите Липснеле са на пазара от 2001-ва година, и от тогава успяха да се докажат във много страни, тъй като те много кратно превъзхождат решенията на конкуренцията.

    Котли а мощност от 10 до 40 kW
    Отопляване на площи от 60 — 450 кв.м.
    Различни видове гориво - дърва, дървесни отпадъци, брикети, въглища, торф и други.

За разлика от другите котли, Lispenele може да работи без електроснабдяване - отпада нуждата от аварийно снабдяване и намалява риска от проишествия.
Малко повече за Liepsnele

Само за 10 години на пазара производителя на котлите Liepsnele завоюва добра репутация. Постоянно растящото търсене доведе до построяване на нов, напълно роботизиран завод в Литва.

Liepsnele - котли на твърдо гориво за локално парно отопление

Котел Liepsnele (Липснеле) представлява тръба, дълга около 2 метра с диаметър 40 см.

Горивото се зарежда през горната вратичка и се пали отгоре, след което се спуска телескопична тръба, която опира в горивото и подава въздух директно в точката на горене.

По този начин горивото в котела гори отгоре надолу, като свещ. Огънят засяга горния слой от 10см, докато останалото гориво си чака реда. Горното горене и регулираното подаване на въздух дават пълен контрол върху горенето в котела.

Котел Liepsnele използва точно толкова гориво, колкото е нужно за подържането на зададената от вас температура.