« Обратно към ФИРМИ

ТЕРМОВЕНТ ООД

    • Адрес:
    • Варна, ул. Христо Самсаров 41
    • България

Фирмата се занимава с проектиране, доставка и монтаж на Климатични инсталации, Студови и Отоплителни централи, Вентилационни уредби и Газови инсталации.

Проектантският екип е с дългогодишен опит и висока квалификация в Териториална проектанска организация - гр.Варна. Същият е автор по част ОВК на едни от най-големите обекти в гр.Варна и извън нея, като: проект на хотел “Черно море”, Община - Варна / бивш Партиен дом /, “Фестивален комплекс” - гр.Варна, РМ на "Дворец на културата и спорта" - гр.Варна, “Дом на науката и техниката” - Варна и други.

Хардуерната и софтуерната обезпеченост на фирмата осигурява гъвкавостта й, както и бързото реагиране на всички промени съпътстващи процесите на проектиране, доставки и изпълнение.
Фирмата поддържа високо квалифициран инженерно-технически персонал за изпълнение на проекти в грубото строителство и монтаж на инсталации.
Производствено-техническата база е оборудвана с превозни средства и техника за строителство и монтаж.

Фирмата ни предоставя необходимата информация на нашите клиенти и партньори, отнасяща се до правилния избор, монтаж и експлотация на ОВК инсталациите, което гарантира високо качество на всеки етап.