« Обратно към ФИРМИ

ТЮЛИПС ООД

    • Адрес:
    • София, бул. Братя Бъкстон 85
    • България
    • 1618

ТЮЛИПС е професионален екип, който чрез съвременни технически средства ще Ви помогне да реализирате идеята си за ефективно и рационално използване на енергията за отопление и охлаждане.

През януари 2008-ма година настоящият ръководен екип на Тюлипс ООД основава компанията след натрупан дългогодишен опит в бранша и професионален стаж на отговорни позиции и вече повече от 7 години осъществява успешно своята мисия и дейност.

В началото на 2009-та г. Тюлипс печели доверието на партньорите от DAIKIN и MULTITUBO и става техен официален представител за България.

Днес ТЮЛИПС е №1 за България по продажби на DAIKIN – комплексни термопомпени системи за отопление и климатизация и е една от водещите фирми в областта на иновативните решения за комфортен вътрешен климат чрез VRV системи на директно изпарение на фирма Daikin.

С участието си в техническия Пловдивски панаир през есента на 2011-та година, Тюлипс извоюва Златен медал за термопомпа Daikin Altherma, която система по настоящем осигурява топлинния комфорт и домашен уют на над 600 български семейства.

През лятото на 2012 година ТЮЛИПС добави като партньор и италианската компания Global – производител на висококачествени алуминиеви радиатори и по време на юбилейния технически панаир в Пловдив’12 спечели Златен медал за модела радиатор Global VOX.

През 2014-та година Тюлипс спечели нови стратегически партньори за разширение на портфолиото си с цел и концепция за затваряне напълно на кръга за осигуряване на всички възможности за отопление, охлаждане и топла вода чрез възобновяеми енергийни източници от най-високо качество и ефективност. Това са нашите партньори DIMPLEX – Германия и Sonnenkraft – Австрия.

Тюлипс има реализирани над 600 системи Daikin Altherma в България и множество инсталации със сплит системи, Daikin VRV и Sky air, както и инсталации за отопление с газови и пелетни котли, които са осъществени в екип заедно с нашите партньори, и сътрудници.

Предмет на дейност: Консултиране, проектиране, оборудване, изграждане и поддръжка на отоплителни, климатични, вентилационни и ВиК системи.

Партньори:

Daikin Industries, Ltd.,Япония, oснована на 25 окт. 1924 г., Osaka – лидер в разработването и производството на техника и системи за климатизация и отопление на адм. сгради и жилища;

ROTEX Heating Systems GmbH, Германия, oснована през 1973 г., след 01.10.2008 – 100% дъщерна фирма на компанията DAIKIN;

DW VERBUNDROHR GmbH, Германия, oснована през 2004 г., Hassfurt – притежател на патента и производител на тръбни системи за ВиК и отопление чрез гъвкава многослойна тръба;

GLOBAL, Италия – основана през 1971 г., Rogno, Италия, производител на висококачествени алуминиеви радиатори;

Dimplex, Германия – един от първите производители на високотехнологични термопомпени системи за бита и индустрията в света;

Sonnenkraft, Австрия – иновативна компания, номер 1 за соларни системи за топла вода и отопление в Австрия, Испания, Дания и лидер на европейския пазар.