« Обратно към ФИРМИ

ВЕКТО БЪЛГАРИЯ ООД

    • Адрес:
    • София, бул. Проф.Цветан Лазаров 50
    • 1592

Векто България ЕООД е българска семейна компания, която е развила отлични партньорства с най-големите производители в Европа на електроуреди за отопление и нагряване на вода. През 2016 година регистрира своята марка „еHaus“, под която продава електрически бойлери и конвектори.

Екипът, който събрахме е с над 10 години опит в разработката, производството и продажбата на електрически водонагреватели и отоплители. Ние познаваме нуждите на българския пазар и предлагаме продукти със 100% европейско качество и гаранция, които да бъдат на най-добра цена.

За по-малко от две години развихме специфична, широка продуктова гама от бойлери, изработени от неръждаема стомана по най-съвременната иновативна технология, която гарантира 10 години живот на продукта.

Освен широка гама от електрически бойлери, предлагаме на българския клиент и електрически акумулиращи радиатори 100% произведени в Германия.

Всеки отделен продукт е внимателно подбран, за да бъде с отлично качество, гарантиран произход на вложените материали и на отделните компоненти, с максимален гаранционен срок, като предлагаме оптималното съотношение цена-качество. За целта се работи с производители от Австрия, Германия, Норвегия и Сърбия. На всеки наш продукт можете да видите детайлно продуктово описание, произход и гаранция.

Корпоративна визия
Стратегията ни е да бъдем безспорен лидер на пазара и да удовлетворяваме нуждите на нашите клиенти. Ние:
- Непрестанно развиваме продуктовата си гама;
- Разработваме енергоспестяващи решения за дома;
- Удовлетворяваме желанията на крайните потребители;
- Създаваме екологично съобразни продукти;
- Непрекъснато инвестираме в нови технологии, за да развиваме нашия бизнес и да подпомагаме местния бизнес;
- Развиваме стратегии за устойчиво развитие на компанията;
- Разполагаме с отлична сервизна мрежа в близо 50 града в страната.

Мисия Нашата мисия е да предложим на българския пазар висококачествени европейски продукти на най-добра цена и максимална гаранция.Фирмени ценности Векто България ЕООД е иновативна семейна компания. Ние държим на нашите служители и постоянно инвестираме в тяхното обучение, за да сме сигурни, че те ще могат да Ви помогнат и да отговорят на всички Ваши въпроси.Ценим нашите клиенти и се вслушваме в техните съвети, стараем се максимално да удовлетворим нуждите им и да създадем доверени и дългосрочни отношения с тях.