« Обратно към ФИРМИ

ВИКИВАТ ЕООД

    • Адрес:
    • Пловдив, ул. Мостова 3
    • България

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е създадена през 1991 година в гр. Пловдив. Основната ѝ дейност включва внос, търговия на едро и дребно, сервиз и инженеринг услуги в областта на електрониката. Фирмата е водещ представител в бранша за Южна България и разполага с голяма магазинна и складова площ и над 30 000 артикула, които включват огромно разнообразие от електронни елементи, електроматериали, кабели и проводници, изолационни материали, средства за автоматизация, осветление, инструменти, полупроводникови елементи, битови и промишлени захранващи и зарядни устройства, консумативи, аксесоари. При нас ще получите професионална и компетентна консултация за предлаганите от фирмата стоки и услуги, както и реализиране на цялостни проекти и решения.

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е директен вносител на широка гама продукти и се стреми да предлага винаги конкурентни цени на своите клиенти на едро и дребно. Ценовата политика на фирмата е гъвкава и предоставя преференциални цени при закупуване на количества, отстъпки за редовни клиенти и безплатна доставка за поръчки по интернет на стойност над 100 лева.

Фирма ВИКИВАТ ЕООД започна реализирането на първия по рода си в България цялостен интернет каталог с иновативно и модернистично изпълнение. Там ще можете лесно и бързо да намерите не само продуктите, от които имате нужда, но също така да откриете и полезна информация, съвет, консултация или решение на Ваш проблем.

Многофункционалният интернет сайт на фирмата, нейният компетентен екип с дългогодишен стаж и с натрупаният над двадасет години опит на ръководството, имат за цел да предоставят на всички наши клиенти най-доброто обслужване, най-добрите цени и най-качествените решения в бранша. Идеята ни е да изградим първият в страната “one-stop shop” за електроника, където да можете да откриете всичко, от което се интересувате.