« Обратно към ФИРМИ

ВИМАКС КЛИМА ООД

    • Адрес:
    • София, бул. Бигла 6
    • България

Вимакс Клима ООД е основана през 1999 г с основен предмет на дейност продажба, монтаж и сервиз на битови сплит и мултисплит системи. Тясно специализирана е в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки климатици.  Днес фирмата предлага широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията. Служителите на Вимакс Клима ООД изграждат отоплителни и климатични инсталации в жилищни, търговски и промишлени сгради. Фирмата е лидер на пазара за климатична техника в гр. София и един от водещите търговци на територията на цялата страна. Офиси на Вимакс Клима ООД има в областните градове Пловдив, Кърджали, Пазарджик, Велико Търново, Русе, Монтана и в градовете Казанлък и Айтос. С всяка изминала година Вимакс Клима ООД разширява своята търговска мрежа, като предлага на своите клиенти нови и атрактивни предложения.

Мисията на Вимакс Клима ООД; е да осигурява на своите клиенти качествени продукти на доказали се производители с гарантиран произход. Всичко, което монтираме, проектираме и изграждаме отговаря на най-високите стандарти за качество, безопасност и екологосъобразност. Удовлетворението на клиентите е от първостепенно значение за нас и ние влагаме всички свои усилия, за да го постигнем.

Вимакс Клима ООД предлага решение за всяко приложение: жилищни сгради, административни и търговски сгради и по-големи промишлени сгради.

Вътрешните тела за монтаж в жилищни сгради са проектирани да се вписват идеално във всеки интериор и разполагат с високотехнологични системи за филтриране, с цел осигуряване на оптимално качество на въздуха в помещението.

За по-големите приложения термопомпите и VRF системите съчетават гъвкавост, енергийна ефективност и грижа за околната среда, с богат избор от стилни вътрешни тела.

Климатичната система е доказано най-ефективното решение за отопление и охлаждане. Стандартната сплит система отдава 4 пъти повече топлинна енергия в сравнение с консумираната. Ефективността на климатика е над 400% - единственият електрически уреди, който постига подобни резултати. Оптимално съотношение между комфорт и цена.