« Обратно към ФИРМИ

ВИСМАН ЕООД

    • Адрес:
    • София, бул. България 90
    • България
    • 1680

Viessmann Group е една от водещите международни компании, производители на отоплителни системи, основана през 1917 г. Viessmann е компания с 24 производствени дружества в 11 страни, търговска дейност в 74 държави с 32 собствени търговски организации, както и 120 търговски представителства по целия свят.

Комплексна продуктова програма за всички енергоносители и всички мощности

Незвисимо дали става въпрос за едно- и двуфамилни къщи, големи жилищни сгради, индустриални и обществени обекти или топлофикационни дружества - за всяко приложение Viessmann има подходящо системно решение с отоплителна техника за всички енергоносители и с мощности от 1,5 до 116.000 kW.

Комплексната продуктова програма на Viessmann обхваща стенни кондензни котли от 1,9 до 105 kW, стоящи кондензни котли от 3,8 до 6.600 kW както и когенератори за работа с природен газ или биогаз с мощност от 1,0 до 401 kWel респ. 6,0 до 549 kWth.

В областта на регенаративните енергийни системи Viessmann предлага термични соларни инсталации с плоски и вакуумно-тръбни колектори за подгряване на битова гореща вода, подпомагане на отоплението и охлаждане на сгради. Специални котли и горивни инсталации от 4 до 13.000 kW за нарязани дърва, дървесни отпадъци и дървени пелети, термопомпи от 1,5 до 2.000 kW с използване на топлината от земята, водата и въздуха, както и фотоволтаични системи. Също така Viessmann разполага с коплексни решения в областта на биогаз технологиите - от проектирането през инженеринга до управлението на суровините.

Вече е трудно да си представим нашето ежедневие без смартфон и множеството приложения, които използваме. Viessmann предлага на своите специализирани партньори и крайни потребители различни полезни програми.