« Обратно към ФИРМИ

ВИТОГАЗ БЪЛГАРИЯ ЕАД

    • Адрес:
    • София, ул. Зайчар 117, ет.3
    • България
    • 1309

Витогаз България ЕАД  (пълен правоприемник на Шел Газ България ЕАД) е регистрирана в България през 1998г., като част от Групата Рубис, с цел развиване на пазара на търговията с газ пропан-бутан.
Компанията започна с инвестиция на зелено и до този момент сме инвестирали над 10 млн. долара в Депото край с. Бенковски и други проекти. Текущия складов капацитет на ГПС Бенковски е 1000 м3 и разполага с авто и жп разтоварище отговарящи на най-високите изисквания за безопасност. Към настоящия момент във фирмата са наети около 50 души високо квалифициран оперативен и административен персонал. На пазара на пропан-бутан развиваме като основни направления продажбите на автогаз, за индустриални и битови нужди и  за потребителите на 10кг  и 20кг бутилки.
Витогаз България ЕАД осъществява детайлен контрол по отношение на всички оперативни процеси и най-важният приоритет в нашата дейност е безопасността и охраната на труда.
Компанията разполага с транспортен парк от новозакупени  газовози,  които отговарят на последните екологични изисквания и  Европейски стандарти.  
Компанията е наградена за Инвеститор на годината за 1998г. от Агенцията за чуждестранни инвестиции, а през 2002г. с приза за Бизнес етика на Български форум на бизнес лидерите.

Витогаз България ЕАД отговаря на следните изисквания:

-    Витогаз България ЕАД е сертифициран по ISO 9001
-    Витогаз България ЕАД е лицензиран складодържател по ЗАДС
-    Витогаз България ЕАД е единствената компания в страната, чиито разходомери на камионите са калибрирани и заверени от БИМ, удостоверено с холограмен стикер.
-    Витогаз България ЕАД разполага със складова база с капацитет 1000м3 край с.Бенковски, Пловдив, 800 м3 складова площ в гр.София и 200 м3 складова площ в гр. Русе
-    Възможност да се произвежда и доставя различна според изискванията на клиента смес пропан-бутан отговарящ на EN 589 
-    Витогаз България ЕАД може да осигури доставка на 20 (или 10 МТ при поискване) тона ВВГ със срок на доставка 12 (24) часа от потвърдена Поръчка за доставка .
-    Витогаз България ЕАД доставя ВВГ през почивните и празнични дни.
-    Витогаз България ЕАД винаги има на разположение 1 /една/ цистерна за доставка на ВВГ, която да бъде с минимална вместимост от 8 до 10 тона..
-    С всяка една доставка можем да предоставяме кантарна бележка и сертификат за качеството на продукта издаден от рафинерията.
-    По ваша покана техническият ни отдел ще се запознае с газовото стопанство и вътрешната инсталация на КМ.
-    Камион цистерните имат пълно съответствие с Вашите изисквания, както и изискванията на международната конвенция за превоз на опасни товари АДР-2005.
-    Шофьорите работещи по договор за  Витогаз България ЕАД са преминали пълен курс на обучение, разполагат и използват всички необходими лични предпазни средства за робота с пропан-бутан.
-    Витогаз България ЕАД работи в пълно съответствие със ЗЗЗНН и може да предостави доказетлства за това при ваше желание.
-    Витогаз България ЕАД може да организира безплатно обучение за персонала пряко ангажиран по работата с вашите газови съоражение.

Витогаз България ЕАД също е фирма с високи стандарти по отношение на безопасността, бизнес поведението, както и морално-етичните норми, регламентиращи отношенията между контрагенти. Доказателство за това са нашите много добри бизнес отношения с партньорите на от 1999 г. до днес.