« Обратно към ФИРМИ

ЗЕФИР КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ EООД

    • Адрес:
    • София, ж.к. Люлин, ул. 722, №2, ет. 1
    • България
    • 1360

ЗЕФИР Климатични Системи е регистрирана в Софийски градски съд през 1997 г. като дружество с ограничена отговорност в областта на строителството. В края на 2000 г., в съответствие с изискванията на своите български и чуждестранни партньори, дружеството се регистрира в Българската търговско-промишлена палата. 

ЗЕФИР Климатични Системи ЕООД започва интензивна работа в партньорство с водещи компании в България като професионален изпълнител по част Отопление, Вентилация и Климатизация.

Фирмата е официален партньор на Schneider Electric за България за продажба, инсталация и сервиз на прецизна климатична техника, предназначена за климатизация на центрове за данни, сървърни зали и комуникационни помещения. Прецизната климатична техника на Schneider Electric с марката UNIFLAIR покрива всички възможни технически решения за климатизация на такъв тип помещения, включително и най-енергоефективното решение на пазара – Free Cooling. Моделите, снабдени с функцията Free Cooling, реализират икономия на консумираната електроенергия до 50% в сравениние с аналогични по хладилна мощност системи.

ЗЕФИР е сертифицирана от производителя на оборудването за проектиране, доставка, монтаж и сервиз на климатичната техника на Schneider Electric.

В отношенията си с клиентите ЗЕФИР Климатични Системи акцентира на отговорното отношение и коректност, високото качество, надежност, бърза и адекватна реакция и взаимноизгодно дългосрочно партньорство, постигнати от сплотен и мотивиран висококвалифициран инженерен екип. Сервизния отдел на компанията предлага разнообразен избор от абонаментни сервизни програми за поддръжка както на инсталираното от компанията климатично оборудване, така и на съществуващо вече такова.