pixel

Carrier е обявена за най-добрата ОВК компания

carrier

Carrier е обявена за най-добрата ОВК компания за 2023 г. от екипа на U.S. News & World Report 360 Reviews. Това е втората поредна година, в която Carrier се класира на първо място, а нейната марка Bryant – на второ място. И двете са част от Carrier Global Corporation, водещ световен доставчик на здравословни, безопасни, устойчиви и интелигентни решения за сгради и студени вериги.

Рецензентите смятат, че продуктите на Carrier са най-технологично напредналите, иновативни, надеждни и висококачествени, а освен това са едни от най-енергийно ефективните и безшумни. Освен това броят на продуктите и опциите, които Carrier предлага, се разглежда като отличителен фактор.

„Това признание подчертава нашия ангажимент да предлагаме ОВК системи, които са по-интелигентни, по-ефективни и по-рентабилни“, казва Джъстин Кепи, президент на NA Residential & Light Commercial HVAC, Carrier. „Ние въвеждаме иновации, за да предоставим на нашите клиенти това, от което се нуждаят, за да създадат по-здравословни домове и да намалят сметките за енергия.“

carrier

Carrier произвежда и инсталира пълна гама продукти, които са предназначени за комфорта, здравето и бюджета на собствениците на жилища. Това включва климатици, пещи, термопомпи и системи с променлив поток на хладилния агент (VRF), както и устройства за пречистване на въздуха.

U.S. News оценява компаниите за ОВК на базата на цената на системата, гаранционните характеристики и удовлетвореността на клиентите. Екипът на U.S. News 360 Reviews прилага методология, която включва професионални и потребителски оценки и рецензии, както и изследвания, сравняващи различни характеристики на ОВК системите.

Компанията е представена на българския пазар от AHI-Carrier.

Снимки: Carrier

Може да харесате още...