електрическа камина Diplomat DPL EFP 2412

– Мощност 2000W; – 2 степени на отопление 1200W/2000W; – Хладен/топъл/горещ въздух по избор; – Ефект на истински пламъци, който може да бъде включен независимо от режимът на отопление; – Защита против прегряване; – Цвят графитено сив.

електрическа камина Diplomat DPL EFP 2413

– Мощност 1850W; – 2 степени на отопление 900/1800W; – Регулируем термостат; – Хладен/топъл/горещ въздух; – Ефект на истински пламъци, чиято сила може да се регулира и да се включи независимо от режима на отопление; – Защита от прегряване; – Цвят Черен.

пелетна камина PS 9 Pony/PS 9D Pony

Топловъздушна пелетна камина PS 9 Pony/ PS 9D Pony  е автоматизирана и използва гориво дървесни пелети Ø 6 mm. Предназначена е за отопление на вили, ваканционни къщи, механи и други обекти с отопляема площ до 90 m2. Камината предоставя уникален топлинен комфорт при експлоатация и усещане...

вентилатор за камини

Вентилаторът за камини е предназначен за използване и разпределение на топъл въздух от камини. Той е конструиран за продължителна работа при темпертура от 180 градуса на въздушният поток. Всеки вентилатор има и монтиран на него термостат 00 – 900 .

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!