дигитален електронен терморегулатор DEVIreg™ 535

Дигитален електронен терморегулатор за конзолен монтаж . Използва се за управление на електрическо подово отопление. Функции:– Увеличаване и намаляване на желаната температура.– Час и ден от седмицата.– Седмично програмиране. – Минимална температура на пода. – Защита от замръзване. – Защита от деца. – Превключване между температура...

електронен терморегулатор DEVIreg™ 532

Електронен терморегулатор за конзолен монтаж. DEVIreg™ 532 е с изнесен подов и вграден въздушен сензор. Приложение:– Основно и комфортно подово отопление в сухи и мокри вътрешни помещения.

електронен терморегулатор DEVIreg™ 531

Електронен терморегулатор за конзолен монтаж. DEVIreg™ 531 e с вграден въздушен сензор. Приложение:– Основно и комфортно подово отопление в сухи и мокри вътрешни помещения.

електронен терморегулатор DEVIreg™ 530

Електронен терморегулатор за конзолен монтаж. DEVIreg™ 530 е с изнесен жичен сензор за температура на пода. Приложение:– Основно и комфортно подово отопление в сухи и мокри вътрешни помещения.

електронен терморегулатор DEVIreg™ 132

Електронен терморегулатор за външен монтаж. DEVIreg™ 132 е с изнесен подов и вграден въздушен сензор. Приложение:– Основно и комфортно подово отопление в сухи и мокри вътрешни помещения.

електронен терморегулатор DEVIreg™ 130

Електронен терморегулатор за външен монтаж. DEVIreg™ 130 е с изнесен жичен сензор за температура на пода. Приложение:– Основно и комфортно подово отопление в сухи и мокри вътрешни помещения.

електронен терморегулатор DEVIreg™ Touch за конзолен монтаж

Електронен терморегулатор за конзолен монтаж с touch screen дисплей и функция за прогнозиране, който се използва за управление на електрическо подово отопление. Функции:– Задаване на температурата.– Час и ден от седмицата.– Седмично програмиране.– Отсъствие.– Минимална температура на пода.– Възстановяване на заводските настройки на температурата.– Защита от...

микропроцесорно управление за системи против лед и сняг DEVIreg™ 850

Микропроцесорно управление за системи против лед и сняг за външни площи и покриви. Работи с 1 до 4 комбинирани сензора за влага и температура с възможност за управление на две независими зони. Функции:– Показания за нивото на влага и температура;– Система за следене на проблем в...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!