термостат за подово отопление

Универсални, вграждащи се и настенни термостати за подово отопление. Термостат RTC 70.26 – Качествено, универсално и същевременно евтино решение. Само от Айхит Стор на цена от 35 лв с ДДС.

дигитален електронен терморегулатор DEVIreg™ 535

Дигитален електронен терморегулатор за конзолен монтаж . Използва се за управление на електрическо подово отопление. Функции:– Увеличаване и намаляване на желаната температура.– Час и ден от седмицата.– Седмично програмиране. – Минимална температура на пода. – Защита от замръзване. – Защита от деца. – Превключване между температура...

електронен терморегулатор DEVIreg™ 532

Електронен терморегулатор за конзолен монтаж. DEVIreg™ 532 е с изнесен подов и вграден въздушен сензор. Приложение:– Основно и комфортно подово отопление в сухи и мокри вътрешни помещения.

електронен терморегулатор DEVIreg™ 531

Електронен терморегулатор за конзолен монтаж. DEVIreg™ 531 e с вграден въздушен сензор. Приложение:– Основно и комфортно подово отопление в сухи и мокри вътрешни помещения.

електронен терморегулатор DEVIreg™ 530

Електронен терморегулатор за конзолен монтаж. DEVIreg™ 530 е с изнесен жичен сензор за температура на пода. Приложение:– Основно и комфортно подово отопление в сухи и мокри вътрешни помещения.

електронен терморегулатор DEVIreg™ 132

Електронен терморегулатор за външен монтаж. DEVIreg™ 132 е с изнесен подов и вграден въздушен сензор. Приложение:– Основно и комфортно подово отопление в сухи и мокри вътрешни помещения.

електронен терморегулатор DEVIreg™ 130

Електронен терморегулатор за външен монтаж. DEVIreg™ 130 е с изнесен жичен сензор за температура на пода. Приложение:– Основно и комфортно подово отопление в сухи и мокри вътрешни помещения.

електронен терморегулатор DEVIreg™ Touch за конзолен монтаж

Електронен терморегулатор за конзолен монтаж с touch screen дисплей и функция за прогнозиране, който се използва за управление на електрическо подово отопление. Функции:– Задаване на температурата.– Час и ден от седмицата.– Седмично програмиране.– Отсъствие.– Минимална температура на пода.– Възстановяване на заводските настройки на температурата.– Защита от...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!