DAB Pumps представя Esybox Max, естествена еволюция на линията Esybox

DAB

DAB Pumps представи Esybox Max, разширявайки гамата Esybox Line, за да обслужва с максимална ефективност и безопасност от десететажни кооперации до средноглеми хотели и болници. Това е новост, насочена към света на търговските сградни услуги, която превръща модулността и интегрираните комуникационни системи в силна страна.

Esybox Max всъщност е създаден съгласно концепцията на OSA – On Site Assembly, която позволява да се сглобяват помпени групи директно на мястото на инсталацията, а не в производственото предприятие.

DAB

Този нов метод на проектиране изцяло променя сектора на сградните системи за повишаване на налягането.

Esybox Max е решение, което може да се комбинира при необходимост, продукт, който прави дейностите по подбор, логистика, инсталиране и поддръжка по-лесни и по-ефективни.

Esybox Max покрива перфектно нуждите на различни потребители: проектант и инсталатор, дистрибутор, сервизен техник и краен клиент.

DAB

Благодарение на модулната система на Esybox Max е достатъчно да разполагате с няколко основни данни, за да изберете продукта, който най-добре отговаря на нуждите на всеки проект. Различните възможни конфигурации обхващат широк спектър от приложения.

Рационален, компактен и лесен за работа с практични дръжки, голямото предимство на Esybox Max е максималният комфорт при използване, продиктуван от по-голямата практичност в процесите на работа и модулността на инсталацията. Това решение заема и три пъти по-малко място от другите помпени системи със същата производителност, което позволява значителни икономии по отношение на времето и разходите.

DAB

Настройката е бърза благодарение на блокираща система за монтаж и интегрирана Wi-Fi свързаност. В случай на множество системи, след като опростеното активиране на първата помпа е завършено, другите Esybox Max автоматично се синхронизират помежду си.

След това мониторингът и поддръжката се оптимизират от D.Connect – облачната услуга на DAB, която ви позволява да контролирате и управлявате своевременно грешки, аномалии и неизправности. След като бъдат установени критични проблеми, лекотата на сглобяване и разглобяване на основата позволява незабавна подмяна на място.

DAB

Esybox Max е автоматична, интегрирана и високоефективна система, която е отговор на нуждите на всеки отделен потребител, а също така обхваща грижата за околната среда. Логистиката и транспортът са оптимизирани, осигурявайки по-ниски емисии на CO2. Продуктът е направен с процент рециклирана пластмаса и демонстрира грижа за използване на материалите и ресурсите на планетата.

Уникално решение, което за пореден път предефинира правилата в помпените системи. Резултат от интегрирането на най-добрите технологии и изцяло италианско ноу-хау, което DAB демонстрира чрез своите продукти.

Ромстал България е официален вносител на пълната гама продукти на DAB Pumps.

Може да харесате още...