pixel

Daikin Industries Ltd отново е включена в списъка на Форбс

Daikin Industries Ltd отново е включена в списъка на Форбс

Daikin Industries Ltd отново е включена в списъка на Форбс за най-новаторските компании – стоте топ компании според новаторския им подход.

Включването в списъка на Форбс за най-новаторски компании е голямо постижение.
(можете да видите на: www.forbes.com/innovative-companies/list). Новаторство, устойчивост и енергийна ефективност са топ приоритет на Daikin в световен мащаб и също за Европа. Това се показва от новаторските продукти и системи, разработени конкретно за Европейския пазар и този на Средния Изток. Тези системи се отличават с енергийна ефективност и по-ниски емисии на въглероден двуокис. По този начин Daikin отговаря на изискванията на пазара.

Форбс използва “Innovation Premium” за да отличи организации на база на очакванията за бъдещи иновации, включително разработката на нови продукти, услуги и пазари. Компаниите в списъка трябва да имат 10 милиарда долара в пазарна капитализация и да са изразходили за проучване и разработка поне 2,5%.

През 2011 Daikin Europe установи EMEA Център за развитие (EDC) в седалището си в Остенде, Белгия. EDC играе решаваща роля в разработката на новаторски, енергийно-ефективни алтернативи на традиционните отоплителни решения, за всички климатични условия в Европа.

Daikin Industries Ltd е начело на HVAC-R индустрията в световен мащаб: осигурявайки решения за отопление и охлаждане, вентилация и климатизация. Продуктите включват енергийно ефективни термопомпени технологии и климатични системи за жилищния пазар, както и охлаждащи и замразяващи системи, водоохлаждащи агрегати и въздухопречистватели за промишлени и индустриални среди.

За повече информация относно DAIKIN посетете www.daikin.bg!

Може да харесате още...