Daikin на панаира Chillventa 2018 в Нюрнберг


Оптимизирани продукти и съвременни технологии, отговарящи на най-новите екологични изисквания. Daikin гордо представя своите най-иновативни решения, съчетаващи ефективност и дизайн.

За да сте сигурни, че ягодите ще стигнат вкусни и свежи от полетата до масата на клиентите, се нуждаете от най-добрите хладилни системи. Например, решенията за ОВК и замразяване на Daikin. Тази история с ягоди се разказва по време на Chillventa 2018 в Нюрнберг. Това е една от многото истории, които Daikin е горд да сподели с добре информирана аудитория. Daikin представи най-новите продукти и решения с VRV, Split, Sky Air, вентилационните системи и чилъри, както и търговски решения за хладилна техника от дъщерните дружества на Daikin – Zanotti и Tewis.


Нови хладилни агенти, отговарящи на разпоредбите на ЕС
Daikin е единственият производител на решенията за ОВК и замразяване, който също работи и в химическата индустрия. Това позволява на компанията да реагира бързо на регулацията на Европейския съюз за флуорираните парникови газове, както и на промените в пазара на хладилни агенти. Daikin Chemical Europe отговаря за продажбата на високоефективни флуорохимични продукти в Европа, Близкия Изток и Африка.


Daikin разширява продуктовата гама с R-32
С новата си серия EWAT-B, Daikin е първият производител, който представи решение за водоохлаждащи агрегати (чилъри) с хладилен агент R-32, предлагани като единичен или сплит агрегати, оборудвани с най-съвременни технологии, микроканален кондензатор и опция за инверторно контролирани помпи.


Хладилният агент R-32 има по-малко въздействие върху околната среда, тъй като притежава потенциал за глобално затопляне само 675.

Научете повече за продуктите и решенията на Daikin на www.daikin.bg.


Вижте също...