Daikin опакова външните тела на климатиците в съответствие с фасадите на сградите

Daikin 1
Външните тела на климатиците може и да не са най-привлекателната част от визията на сградите. Daikin UK, британското дъщерно дружество на японския производител, предлага опаковане на външните тела на едноименните климатици, така че да се впишат най-добре във фона на фасадата на сградата.  

От компанията споделят, че новата услуга за опаковане става много популярна. Клиенти на Daikin са се възползвали от услугата за различни проекти за търговски и офис помещения, с тухлена зидария, както и редица други покрития.
Daikin 2
Тази персонализирана услуга за опаковане може да се приложи към всяко външно тяло на климатиците Daikin – Altherma, Split, Sky Air и VRV.

Daikin изпълнява всички аспекти на опаковането на място, за да гарантира най-високо качество. Всеки панел се отстранява, опакова и внимателно се връща на мястото му. Опаковката се прави по детайлни висококачествени снимки на сградата и се доставя до мястото в необходимата защитна опаковка. Опаковането на външните тела също се покрива от гаранцията на Daikin.

Вижте също...