pixel

Daikin пусна нов хидравличен модул на пазара

Daikin пусна нов хидравличен модул на пазара

Daikin пусна на пазара новия нискотемпературен хидравличен модул за последното поколение термопомпи VRV, които доставят високо ефективно отопление и охлаждане. Вътрешното тяло на нискотемпературния хидравличен модул е проектирано специално да работи с VRV IV, последното поколение VRV и е единствената независима от времето VRV система на пазара в момента.

VRV IV вече предлага високо ефективен климатичен контрол. Сега с помощта на новия нискотемпературен хидравличен модул, системата осигурява високо ефективно пространствено отопление и охлаждане – дори за площи с високи тавани и стъклени фасади като например рецепции.

Нискотемпературният хидравличен модул доставя вода от 50°С до 450°С без необходимост от електрическо отопление, предназначен за употреба в подово отопление и охлаждане, въздухообработващи климатични камери и нискотемпературни радиатори, правейки го идеален за ново строителство и проекти по обновяване. Той има супер широк работен обхват за отопление и охлаждане, от –200°С до +430°С външна температура, което го прави подходящ за всички Европейски държави.

Хидравличният модул за стенен монтаж е стилен и компактен, с преден достъп и намалени луфтове, което го прави лесен за монтаж, употреба и поддръжка. Дизайнът на системата е изчистен, монтирането е опростено, тъй като всички компоненти от водния кръг са напълно интегрирани в хидравличния модул, което също дава директен контрол върху температурата на горещата вода.

Може да харесате още...