DAIKIN VRV IV спечели наградата PlusX 2013

DAIKIN VRV IV спечели наградата PlusX 2013

Термопомпата DAIKIN VRV IV спечели наградата PlusX 2013 за новаторство, високо качество, функционалност и грижа за околната среда.

Tермопомпата въздух-въздух на Daikin -VRV IV спечели наградата Plus X за 2013 година, побеждавайки в четирите категории, а именно новаторство, високо качество, функционалност и грижа за околната среда. От десет години наградата Plus X, която е водеща за новаторство в областта на технологиите, спорт и стил на живот, удостоява значими продукти, притежаващи качества, отличаващи ги от конкуренцията. Всеки номиниран продукт се изследва и обсъжда задълбочено от журито. Този процес продължава до няколко седмици. Самото жури се състои от експерти, независими икономически журналисти и личности от 25 различни индустриални бранша, които накрая избират най-качествените и новаторски продукти. Награждавайки VRV IV на DAIKIN, експертите оцениха неговите качества без конкуренция, състоящи се също в променлива температура на хладилния агент, която оптимизира сезонната ефективност и режима на непрекъснато отопление по време на размразяване, за по-висок комфорт в помещението.

Извличането на необходимата топлина от околния въздух, който е възобновим източник на енергия, е това което прави системата VRV IV устойчива и екологично съвместима. Освен това в едно решение са интегрирани отопление и охлаждане, вентилация и производство на гореща вода. По този начин VRV IV е всичко в едно решение за топлинно управление за търговски приложения. Четвъртото поколение от серията VRV на Daikn е налично на пазара от есента на 2012 година.


Вижте също...