DAIKIN започва ексклузивна партньорска програма

DAIKIN започва ексклузивна партньорска програма

Daikin Airconditioning, световен лидер на климатичния пазар, наскоро стартира партньорската програма „Home C°mfort Expert“. Специално са избрани изключително високо квалифицирани и добре обучени партньорски фирми. Те компетентно ще представят Daikin като Home C°mfort Expert.

Повече от осемдесет години, Daikin разработва и произвежда  висококачествени климатични системи. През това време компанията се утвърди като лидер на пазара чрез иновативни  технологии за охлаждане и отопление. Производството в Япония и Европа гарантира най-висока надеждност, която се постига чрез строг контрол на качеството.

Всички климатици на Daikin са изключително енергийно ефективни, комфортни, тихи и лесни за употреба. Широката гама от продукти предлага идеалното решение за всяка ситуация или употреба.

Високото качество и надеждност достигат до монтажниците и крайните клиенти благодарение на партньорската мрежа на Daikin. Оттук следва, че е  изключително важно,  партньорските фирми да притежават  ноу-хау, така че да осигурят компетентни и професионални съвети. Поради тази причина, Daikin подкрепя още повече партньорските фирми, чрез въвеждане на партньорската програма Home C°mfort Experts (HCE).

Компаниите, които носят това име са напълно запознати с продуктите на Daikin и тяхната технология.  Те имат в наличност най-подходящите за жилищни приложения тела на Daikin и  редовно посещават курсове за обучение, провеждани от Daikin. В допълнение, HCE партньорите могат да разчитат на техническата поддръжка на Daikin по всяко време и получават специални условия за гаранционна поддръжка, от която клиентите директно могат да се възползват. Daikin подкрепя ежедневно партньорските фирми по отношение на комуникация с клиентите.

Така че, Daikin HOME C°MFORT EXPERT е явен знак за доказана компетентност във всички области на климатизация на Daikin и професионалните съвети, които вървят заедно с това. За монтажници и частни клиенти, това е ценна помощ, когато става въпрос за избора на правилния доставчик и реализиране на оптимално решение за индивидуалния най-подходящ климат.


Вижте също...