Данфос представя решения от бъдещето на изложението Chillventa

На тазгодишното специализирано изложение „Chillventa“ в Нюрнберг (16-18 октомври 2018), Danfoss представя пред международна и професионална аудитория своите решения, ориентирани към бъдещето в областта на охлаждането.

Наред с областите на приложение на своите продукти, Danfoss залага и върху близки отношения с клиентите и партньорите. Навсякъде по света Danfoss подпомага инженерите, производителите на оборудване и търговците на едро с консултации за оптимално внедряване на продуктите си. Ангажира се с дискусии, за да отговори адекватно на настоящите и бъдещи предизвикателства към хладилната и климатична техника. Като най-надежден партньор Danfoss се фокусира върху следните сегменти:

Хладилни системи за промишлени приложения

Danfoss Industrial Refrigeration Solutions предлагат високоефективни и надеждни хладилни системи, оптимизирани за работа с амоняк и други хладилни агенти. Компонентите на Данфосс са проектирани да осигуряват възможно най-ниските общи разходи при почти пълно натоварване в хранително-вкусовата промишленост, складовете и складовите помещения.

Решенията осигуряват идеални условия за съхранение на храна в безопасна, контролирана среда, както и подобряват безопасността на храните и намаляват хранителните отпадъци. Поддържащият софтуер Coolselector© 2 Danfoss улеснява потребителите и системните дизайнери в избора им.

Ефективни и надеждни решения за климатични и отоплителни системи

Danfoss предлага редица решения за климатизация и отопление. Независимо дали става въпрос за покриви и охладители, леки търговски или промишлени приложения, стремежът е винаги към постигане на повишен комфорт, ефективно и правилно охлаждане в критичните области и постигането на истинска устойчивост. Решенията на Danfoss за климатизация и отопление са проектирани така, че да отговарят на широк спектър от строителни и приложни норми, като същевременно оптимизират разходите за нанасяне, експлоатация и поддръжка.

Danfoss поддържа ефективни и производителни системи, използващи и алтернативни хладилни агенти. Решенията са предназначени за всички търговски и индустриални HVAC приложения, като покривни елементи, чилъри, охладители, агрегати, VRF и термопомпи


Вижте също...