Danfoss ъпгрейдва контролерите MCX

Danfoss обяви, че актуализациите на контролерите MCX15B и MCX20B осигуряват вградена свързаност, подобрени производителност и уеб сигурност.

Новите контролери MCX15B2 и MCX20B2 са предназначени да решат най-често срещаните предизвикателства в индустрията при осигуряването на свързаност на ОВК системите с интелигентните сгради. В допълнение, те осигуряват усъвършенствано управление за инверторните скрол компресори VZH, признато за най-доброто в своя клас.

За разширена свързаност към уеб сървър, контролерите MCX15B2 и MCX20B2 поддържат протокол Modbus TCP. Имат CAN шина за свързаност с други контролери, потребителски интерфейс за отдалечен достъп, до два броя Modbus RS485 оптоизолиран сериен интерфейс и USB порт за лесно качване на софтуер и сваляне на данни.

Архитектурата на MCX15B2 и MCX20B2 и завишеният мониторинг на сигурността осигуряват солидна основа за сигурност. Защитените протоколи, шифрованите пакети, защитените ключове и сертификати, стриктната оторизация на достъпа, строгите политики за сигурност и честите актуализации на защитите позволяват на потребителите бързо и лесно да засичат и реагират на заплахите за сигурност.

С увеличаването на капацитета и скоростта, достъпни за клиентски софтуерни приложения, управлението на допълнителни езици, архивирането на данни и създаването на уеб страници, подобрената производителност на MCX15B2 и MCX20B2 превъзхожда своите предшественици.

Може да харесате още...