„Данфосс“ и Z rock във взривоопасна комбинация

Данфос

В продължение на 2 седмици, от 4 до 15 февруари, слушателите на една от най-слушаните радио станции в България, Z Rock, ще имат невероятната възможност да спечелят 6 уникални награди от „Данфосс“ и една голяма награда – 3 интелигентни радиаторни термостатни глави Danfoss Eco!

Всичко, което трябва да направите е да участвате в радио играта по Z Rock, която ще се състои от 4 до 15 февруари. Всеки понеделник, сряда и петък в рамките на този период в три различни предавания на ден  ще чуете един въпрос зададен от водещите, който е свързан с марката „Данфосс“ или с радиаторния термостат Danfoss Eco. По този начин ще има общо 6 въпроса към слушателите на Z Rock радио и съответно 6 награди за някой от участниците отговорили правилно. На случаен принцип ще бъдат изтеглени спечелилите и всеки един от тях ще получи по един страхотен бранбдиран „Данфосс“ подарък – шапка, полар, порцеланова чаша, термочаша, поло шърт, чадър или дъждобран. В края на периода на играта един от всички отговорили успешно на някой от въпросите ще спечели голямата награда – цели три интелигентни термостатни глави Danfoss Eco, които ще може да инсталира в дома си и да намали разходите си за отопление с до 30%!

Участвайте и не пропускайте възможността си, защото всеки един от Вас е потенциален печеливш от играта на „Данфосс“!  Въпросите можете да чуете в ефира на Z Rock радио в предаванията „Буги тайм“ от 06:00 до 10:00 ч., „Голият обяд“ от 10:00 до 14:00 ч. и „Hijack Show“ от 14:00 до 18:00 ч. Вашите отговори на въпросите може да дадете на имейл: igra@zrockbulgaria.bg. Ако въпросите Ви затрудняват можете да потърсите жокери.


Вижте също...