Danfoss iMCV® – интелигентните управляващи мотор-вентили

Търсете интелигентни решения и съкратете разходите си

Буквата “i” в наименованието символизира енергоспестяваща интелигентност

Управляващите вентили на Данфосс iMCV притежават уникална вградена интелигентност под формата на усъвършенствана антиколебателна функция за подобрен топлинен комфорт и икономия на енергия, която повишава коефициента на полезно действие на системата и оптимизира зададената стойност за средна температура в сградата.

Тя опростява и стабилизира ОВК системата и води до 10-15% икономия от разхода на енергия (в рамките ±1K) при охладителните и 8-10% при отоплителните системи.

С iMCV Вие можете да оптимизирате конвенционални системи така, че да постигат по-добра производителност и да намалите експлоатационните разходи. Серията iMCV включва управляващи вентили с разтоварена от налягане конструкция, която гарантира опростеност, тъй като една задвижка поддържа цялата гама от DN 15 до DN 80.

Нашите полеви устройства от серията iMCV са проектирани и изпитани за плътност, което допринася за енергийната ефективност на всяка ОВК система. Това води до снижаване на разхода на енергия за помпите с 3-5%.

Какво е уникалното при iMCV® на Данфосс?
Интелигентната антиосцилационна функция

Данфосс разработи ново поколение интелигентни управляващи мотор-вентили (iMCV®) с патентована и вградена функция за потушаване на колебанията.

В задвижката са интегрирани усъвършенствани алгоритми чрез които тя непрекъснато открива, проследява и предотвратява нежелателните колебания в управляващия контур.

Така се намаляват времето и средствата необходими за настройване/пренастройване на управляващия контур и се избягва необходимостта от повторно посещение на място при клиентите.

100% херметичност

Новите iMCV™ са 100% херметични благодарение на конструкцията с меко уплътнение. Това води до снижаване на разхода на енергия за помпите с 3-5%.

Монтаж само за 3 секунди

Присъединяването на новото поколение задвижки и вентили може да се извърши много бързо без каквито и да са инструменти. Опростеното монтиране и пускане в действие намаляват разходите ви!

Истинско улеснение!

Електрозадвижката AMV(E) 435 може да се използва за цялата гама управляващи вентили iMCV® от DN15 до DN80. Тя намалява разходите за поддържане на складова наличност и опростява процеса на подбор и осигуряване на резервни части.

iMCV са подходящи за вашата ОВК система

За повече информация и контакти – www.bg.danfoss.com