Danfoss Link™ и Danfoss Eco™ – интелигентни отоплителни решения от „Данфосс“

„Данфосс“ е световен лидер в ефективните и решения за интелигентни отоплителни системи. Два от новите продукти, които бяха разработени от компанията и които дават посока на развитие на целия бранш са Danfoss Link™ и Danfoss Eco™.

Системата за безжично управление на отоплителни инсталации Danfoss Link™ вече работи с Amazon Alexa – най-популярният виртуален асистент за гласово управление. Alexa e облачно базирана услуга на американската компания Amazon с десетки милиони потребители по света и заедно с Danfoss Link™ перфектно допълват вашия интелигентен и технологичен дом.

Свързването на двете системи е бързо и лесно. За целта е нужен някой от следните продукти – Amazon Echo, Amazon Tap или Echo Dot, както и мобилното приложение на Alexa за смартфон или таблет.

Първото нещо, което трябва да направите, е да изтеглите мобилното приложение и да свържете Danfoss Link™ с Alexa. Интерфейсът на менюто е интуитивен и изключително лесен за употреба. След добавянето на Alexa  към системата за интелигентно отопление  чрез гласова команда лесно можете да се информирате относно температурата в определено помещение и да намалите/увеличите температурата в него.

Друго интелигентно отоплително решение от ново поколение е Danfoss Eco™. Радиаторният термостат предлага на потребителите уникална Bluetooth свързаност към смартфон чрез мобилно приложение, което прави възможно спестяването на до 30% разходи от енергия благодарение на дистанционния контрол върху термостата. Модерният дизайн и начин на работа не останаха незабелязани и през 2018 г. Danfoss Eco™ бе отличен с няколко награди, най-престижната, от които е Red Dot за високото качество на дизайна и творческото постижение. Продуктът получи и специално отличие на Немските награди за дизайн и приз в категория „Гласът на хората“ на Датските награди за дизайн.

Още за интелигентните отоплителни решения на „Данфосс“ тук.


Вижте също...