Данфосс на световното изложение ISH 2019 във Франкфурт

Danfoss

Със слогана „Свързан свят“ „Данфосс“, сегмент Отопление, представи множество свои дигитални интелигентни продукти и решения във Франкфурт на изложението ISH 2019, което се проведе между 11-15 март тази година. Нашите експерти и търговски представители приветстваха всички досегашни и нови клиенти и партньори на щанда на компанията.

Danfoss

Екипи на „Данфосс“ от отдел „Маркетинг“, „Продуктов мениджмънт“ и търговските екипи работиха заедно, за да пресъздадат историята на модерния и все по-свързан свят, в който „Данфосс“ играе много важна роля. Тазгодишната тема на ISH се въртеше около свързаните продукти и услуги.

„Направихме усилие „Данфосс“ да достигне до клиентите си както през напредналите си интелигентни технологии, така и чрез партньорство с тях“, коментира Франциско Аскона, вицепрезидент „Глобални продажби и маркетинг“ в „Данфосс“, сегмент Отопление.

На посетителите бяха представени интерактивни презентации на отоплителните продукти и решения, както и презентация на топлообменниците Sondex®.

Щандът на „Данфосс“, на площ 418 кв.м., беше структуран около трите бизнес вертикали на компанията – жилищна, търговска и топлофикационна. Бяха представени също така и продуктите и решенията, свързани с IoT, като Danfoss Link, AB-QM 4.0, софтуерът Mentor Planner и др. Компанията обърна внимание и на продуктите за хидравлично балансиране.

Danfoss

„ISH 2019 е резултат от работата през изминалата година, както и чудесна платформа за нашите решения. Имахме посетители, които никога досега не бяха посещавали нашия щанд – големи дистрибутори от Германия и важни производители на оборудване, с които дискутирахме дигиталното сътрудничество и внедряването на нашите продукти в техните системи“, каза Кристиан Бекман, ръководител на „Данфосс“, сегмент Отопление за Централна Европа.

За „Данфосс“ изложението ISH 2019 беше изключително успешно. Щандът беше посетен от над 1500 души, което е доказателство, че събитието е най-доброто място за компанията да представи продуктите и решенията си, както и да осъществи директен контакт със своите клиенти.


Вижте също...