pixel

Данфосс прави фирмения си профил по-отчетлив с цел да засили своите пазарни позиции

Данфосс, водещ световен доставчик на технологии за хладилна техника, климатизация, отопление, управление на двигатели и мобилни машини, ще лансира нов глобален брандиран профил от 15-ти септември под наслов ‘Engineering Tomorrow’.

Днес Данфосс се радва на силни бизнес позиции в няколко важни области на развитие, доставяйки иновативни продукти, които са от съществено значение за бъдещето на гражданите и обществата във връзка с изграждане на устойчива инфраструктура, снабдяването с храни, енергийната ефективност и благоприятни за климата решения. С „Engineering Tomorrow” Данфосс ще си осигури фирмена позиция, която ще изпъква пред другите на пазара.

„Engineering Tomorrow” ще свърже основните ни приоритети с бъдещето. Инженеринговата дейност е самата същина на Данфосс. Надграждайки тази основа, ние сме готови да оформяме бъдещето чрез новаторски решения. Светът предлага забележителни възможности за растеж и Данфосс е готов да ги използва. Постигнали сме добри резултати и разполагаме с убедителни и неопровержими доказателства, за които да разкажем. Сега влагаме усилията си в това да отправим такова послание”, каза президентът и главен изпълнителен директор Нийлс Б. Кристиансен.

Новият глобален бранд бе разработен след един задълбочен процес, по време на който Данфосс отправи запитвания към съществуващи и потенциални клиенти от целия свят за техните възприятия и очаквания по отношение на Данфосс сега и за в бъдеще. Въз основа на тези проучвания бе разработена концепцията „Engineering Tomorrow” и сега компанията е готова да я представи на пазара.

Концепцията на Данфосс за ново брандиране е тясно свързана със стратегията ‘Core & Clear’ на групировката, която бе възприета през 2010 година и на сегашния етап е фокусирана върху ускоряване на рентабилен растеж. Като допълнение към действията в рамките на най-големите пазари на Данфосс, корпоративният сайт danfoss.com ще бъде обновен така, че да популяризира новия бранд. Освен това, стремежът на Данфосс за ‘Engineering Tomorrow’ ще бъде илюстриран чрез нов корпоративен филм режисиран от носителя на наградата «Златна камера» от Кан, режисьорът Кристофър Бое.

Новият филм на Данфосс:

Данфосс разработва технологии, които правят възможно утрешният свят да постигне повече с по-малко усилия и ресурси. Ние посрещаме растящата потребност от инфраструктура, снабдяване с храни, енергийна ефективност и щадящи климатичните условия решения. Нашите продукти и услуги се използват в различни области като хладилно дело, климатизация, отопление, управление на двигатели и мобилни машини. Активна дейност развиваме също и в сферата на възобновяемата енергия, както и в топлофикационната инфраструктура на градове и общински райони. Нашата иновативна инженерингова дейност датира още от 1933 година и днес Данфосс е световен лидер, осигуряващ работа на 22500 души и обслужващ клиенти в повече от 100 страни. Компанията все още е частно притежание на семейството на основателя.

Може да харесате още...