Danfoss представя интелигентни отоплителни решения с интегрирано автоматично хидравлично балансиране на ISH 2019

danfoss

Датската фирма Danfoss, един от световните лидери в областта на топлинните технологии, ще представи решения за отопление на жилищни и търговски сгради, както и тенденции в сектора на отоплението на изложението ISH 2019 (11-15 март, Messe Frankfurt, зала 9.1, щанд C06). Под мотото „Свързан свят“, компанията все повече се фокусира върху темите на цифровизацията и интелигентния строителен контрол.

danfoss

В центъра на представянето в рамките на търговското изложение са концепции за интелигентно отопление за еднофамилни и двуфамилни къщи – с интегрирани решения за автоматично хидравлично балансиране. Инсталации на фирмения щанд на компанията ще илюстрират как централните системи за отопление могат да се управляват централизирано чрез интелигентни вентили и термостати и съвместимата с Alexa система SmartHeating Danfoss Link, както и че те могат да бъдат регулирани хидравлично без никакво изчисление и настройка на вентила. В допълнение, Danfoss ще представи интелигентни вентилни компоненти за динамично хидравлично балансиране в жилищни сгради и обществени сгради, включително най-новото поколение AB-QM клапани за независим контрол на налягането и цифровия изпълнителен механизъм на клапан NovoCon.

danfoss

В областта на централното отопление, датският специалист по отопление информира за мегатрендовете в хода на нарастващата урбанизация. Темите включват оптимизирането на топлофикационните мрежи чрез инструмента за прогнозиране и планиране на Mentor Planner, както и най-новите облачни решения за адаптиране на температурата на топлоснабдяването. Както винаги, посетителите на щанда ще имат възможността да се запознаят с всички представени решения, да проведат оперативни тестове и интензивно да обменят идеи със специалистите и търговския персонал.

За повече информация: Danfoss


Вижте също...