pixel

Danfoss представя нов електронен регулиращ вентил

Danfoss

Danfoss анонсира допълнения към продуктовата си гама ETS, състояща се от електронни регулиращи вентили за термопомпи, чилъри и други. ETS 8M позволява на OEM производителите и крайните потребители да се възползват от още по-голяма ефективност и надеждност на системата. Използването им дава допълнителна възможност за редуциране на експлоатационните разходи.

OEM производителите вече разполагат с още по-богат избор от продукти. Новата серия ETS 8M предлага допълнителни опции , които могат да бъдат използвани при системи с по-малки мощности. С 4 налични типоразмера за мощности от 62 до 114 kW и с висок двупоточен MOPD, разходите могат да бъдат значително редуцирани чрез използване само на един вентил и за двете посоки на потока.

Danfoss

Вентилите са специално проектирани, така че да осигуряват висока точност, производителност и енергийна ефективност. Те също така намират приложение в системи, в които поддържането на постоянна  температура е от решаващо значение.

Основни характеристики:
– ниска степен на отваряне (DO) и стабилен контрол;
– високо MOPD при нормален и обратен поток;
– линеен и стабилен контрол на потока.

Благодарение на своя експертен опит Danfoss осигурява пълна подкрепа на клиентите си по пътя на прехода към хладилни агенти с нисък GWP (потенциал на глобално затопляне). Серията ETS 8M е съвместима с хладилни агенти R454B, както и с R32. Тя може да бъде допълнена с цялото портфолио от компоненти, компресори и топлообменници на Danfoss, съвместими с хладилни агенти, щадящи околната среда.

Danfoss

За да разберете кои вентили ще бъдат най-подходящи за вашите проекти:
– изтеглете и използвайте софтуера Coolselector®2;
– посетете продуктовия магазин.

Може да харесате още...