De Dietrich Clim’UP – климатикът, който комбинира дизайн и висока производителност

ruvex

Климатиците Clim’UP на De Dietrich със своя модерен дизайн се вписват лесно и хармонично във всяко едно помещение. Елегантни и естетични, ще добавят нотка на стил към Вашия дом, като същевременно запазят високата производителност, очаквана от инверторен климатик. Гамата CLIM’UP предлагат на потребителите висока сезонна ефективност със SCOP до 4,32 за отопление и SEER до 6,55 за климатизация.

– Модерен дизайн;
– Безшумна работа;
– Интернет свързаност.

ruvex

Комфорт за вашия дом с ниски нива на шум

Инверторният климатик на De Dietrich позволява целогодишна употреба за охлаждане или отопление на Вашия дом и гарантира комфорт през всички сезони. Моно-сплит моделите от гамата Clim’UP са оборудвани с технология Full DC Inverter: за отопление и охлаждане, която води до икономия на разходите.

ruvex

Допълнителни характеристики

Моделите от серията Clim’Up предлагат нощен режим, който понижава акустичното ниво на вътрешното тяло до 20 dB за спокойна и тиха нощ. Инверторните климатици на De Dietrich имат повече от 5 функции, настроени за всички ситуации: автоматична настройка на температурата, функция за изсушаване и вентилация на пространството, а също и функция за избягване на студени течения за абсолютен комфорт.

Системата за самопочистване на вътрешното тяло предотвратява растежа на микроби и бактерии във Вашия дом, за да осигури здравословна среда и да подобри качеството на въздуха.

Може да намалите консумацията на електроенергия благодарение на режима „Еко”- функция, която има за цел да оптимизира температурата.

Работният режим на отопление е при външна температура до -15C°. Clim’UP се предлагат в различни модели с мощност от 2,5 до 8 kW, за да може да отговори на всички нужди.

Климатиците Clim’UP се предлагат с допълнителна опция „Wi-Fi функция”, която Ви позволява да управлявате Вашия вътрешен модул дистанционно.

Адаптивно решение

ruvex

Модели: Моно сплит | Мулти сплит (възможни са до 5 вътрешни тела)

В зависимост от избрания модел, може да се интегрират до 5 вътрешни модула, които Ви позволяват да настроите индивидуално температурата във всяка от стаите както в режим на охлаждане, така и в режим на отопление.

Използвайки Wi-Fi функцията, можете да постигнете индивидуален комфорт за всяка от стаите, за да отговарят на Вашите предпочитания.

Комфорт през цялата година с De Dietrich и гамата климатици Clim’UP.

Повече информация за този продукт можете да получите в офиса на фирма Рувекс, както и на интернет сайта.

Може да харесате още...