pixel

Днес е Световният ден на хладилната техника!

daikin

Днес отбелязваме рождената дата на Лорд Келвин, на когото е кръстена абсолютната температурна скала Келвин. Като част от честванията през 2020 г. институции като Американското дружество на инженерите за отопление, охлаждане и климатизация (Ashare), Европейско партньорство за енергетика и околна среда (EPEE), Международния институт за хладилна техника (IIR), Програмата на ООН за околната среда OzoneAction и Секретариата на Световния ден на хладилната техника се провеждат кампании за значението на сектора на студената верига и неговия съществен принос за безопасността и сигурността на храните и общественото здраве.

daikin

Студената верига свързва света – от производството на храни, през обработка и съхранение, транспорт, търговия на дребно с храни, фармацефтиката, здравеопазване и много други.

Чрез последните придобивания на AHT, Hubbard, Tewis и Zanotti, Daikin допълнително разшири присъствието си на европейския пазар за търговска хладилна техника. В момента Daikin предлага доказани цялостни решения хладилна техника за търговията от един източник.

daikin

С придобиването на тези четири компании, Daikin ще продължи да предоставя на своите клиенти висококачествени хладилни решения от един единствен източник: монтаж и поддръжка, съчетани с висока компетентност и бързо обслужване, които покриват всички изисквания на търговията на дребно с храни, гастрономия, както и производство на храни, съхранение и транспорт.

daikin

С подхода ни за цялостно решение “от полето до трапезата“, можем да предложим на клиентите правилната технология, която да отговаря на техните изисквания и да осигури добавена стойност. Ние адаптирахме цялото портфолио към нашата технология за оборудване. Ние мислим едновременно за безопасност, опазване на околната среда, енергия и ефективност на разходите“, казва Нико Бекеландт, мениджър на отдел хладилна техника Daikin Europe N.V., обяснявайки стратегията на компанията.

AHT, член на групата Daikin от 2019 г., е горд спонсор на Световния ден на хладилната техника 2020. 

 За повече информация – Дайкин.

Може да харесате още...