Дни на IMMERGAS през Април

IMMERGAS
За ефективен дом през всеки сезон!

Станете част от годишната обиколка на презентационния бус CAIUS на IMMERGAS и се запознайте с последните технологични решения в газовите котли и хибридни системи IMMERGAS! Посетете ни на място в някой от градовете на обиколката и заявете своя ваучер за безплатен термостат, при покупка на газов котел за периода на промоцията!*

IMMERGAS

Надеждност, безкомпромисно качество и непрекъснат стремеж към иновация – това е гаранцията, която седи зад повече от 7 милиона продадени котли IMMERGAS. Произведени в Италия, с 55-годишна традиция, газовите котли IMMERGAS са предпочитаният избор на милиони семейства по света.

IMMERGAS

С присъствие в Европа, Русия, Китай, Австралия и Нова Зеландия, Северна Африка, Близкия Изток и Южна Америка, компанията обхваща мрежа от 50 страни. Доверието в IMMERGAS издържа теста на времето, защото компанията винаги е инвестирала в осигуряването на най-добрите решения за дома и индустрията по отношение на енергийната ефективност, ниските експлоатационни разходи и намаляването на замърсяващите емисии.

Продуктите IMMERGAS гарантират:

♦ Икономично, безопасно и чисто отопление и охлаждане
♦ Висока ефективност и ниска консумация
♦ Лесен и бърз монтаж
♦ Надежден сервиз и поддръжка от висококвалифицирани професионалисти

IMMERGAS
IMMERGAS
Тази година CAIUS ще посети 6 града в рамките на 8 дни, за да ви демонстрира технологичните предимствa и качества на газовите котли и хибридни ситеми IMMERGAS. Всеки посетил презентационния бус по време на годишната обиколка може да заяви своя ваучер за безплатен термостат, при покупка на газов котел за посочения период на промоцията*.

Очакваме ви от 10:00 до 19:00 часа в следните градове:

10.04. и 11.04, Пловдив – пред централния вход на Мол Пловдив
12.04. и 13.04, Стара Загора – на паркинга пред централния вход на Парк Мол Стара Загора
14.04, Бургас, паметник „Альоша“
15.04, ЯмболЦентрална поща
16.04, Казанлък – паркинг пред Хотел „Казанлък“
17.04, Пазарджик – пешеходна зона до Историческия музей и статуята на „лъва“

Запазете предварително час за професионална консултация на телефон 0888 90 60 22 или директно ни посетете в удобния за вас град.

* Ваучерите се заявяват лично, при посещение на мобилния шанд в някой от градовете и покупка на газов котел IMMERGAS за периода 10 Април 2019 – 31 Май 2019.

AMAX GASизключителен представител и сервиз на IMMERGAS за България.

Амакс Газ, 1261 Мрамор, София-град, ул. „Васил Левски“ 148
тел.: 02 902 46 71, [email protected], www.amaxgas.com.

Вижте също...