Домашната станция Regudis W-HTE спечели “Германската награда за иновации 2019”

Regudis W-HTE

Електронната домашна станция Regudis W-HTE на немската компания Oventrop бе отличена като победител в конкурса за дизайн “Награда за иновации в Германия 2019”. Оценката се провежда на базата на критерии като полза за потребителите, иновационна стратегия, дълголетие, качество, технологичен напредък и бъдеща жизнеспособност. Станцията е специално проектирана да отговори на нуждите на проектанти, строители и домашни инвеститори.

Regudis W-HTE

Изискванията за домашни станции са много високи: от една страна, има силно увеличение в нискотемпературните системи, а от друга страна, високите стандарти за питейна вода трябва да се спазват, за да се избегнат потенциални опасности за здравето Системата Regudis W-HTE поставя нови стандарти на пазара. Тя осигурява бърз и точен контрол на температурата и допринася за хигиенична работа. В допълнение, тя се характеризира с оптималната си пригодност за нискотемпературни системи (например в комбинация с термопомпа), висока мощност на топлообменника, ниски загуби на налягане и компактен дизайн.

Regudis W-HTE

Станцията включва обширни модулни аксесоари, които могат да бъдат сглобени за индивидуални приложения. “Германската награда за иновации” бе лансирана от Германския съвет по дизайн.В конкурса могат да участват само продукти, които са били избрани от експертни групи в предишен, взискателен процес на номинация. Първото състезание се проведе през 2018 година.

За повече информация: Oventrop

Вижте също...