Домашни отоплителни станции от Zewotherm

Немската компания Zewotherm работи с децентрализирани домашни станции в своята програма в продължение на почти две години. Поради диференцираното търсене, производителят на системата вече предлага две нови продуктови линии: Zewo Loft Objekt – домашни станции с атрактивно съотношение цена-качество и Zewo Loft Premium Stations – проектирани за жилищната индустрия от висок клас.

Сглобяемите станции за отопление и гореща вода се сглобяват бързо и са готови за употреба.

Благодарение на децентрализираното планиране на генератора за гореща вода във всяка отделна единица, правилото за 3-литра може да бъде прескочено.

Всички домашни станции са направени от тръби от неръждаема стомана. Благодарение на тяхната модулна конструкция, основните модули могат да бъдат монтирани по-късно в предвидените за тях места на стената или в шкафове. По този начин, в първата фаза на изграждане, тръбите на станциите вече могат да бъдат положени и основните модули са защитени от повреди.

Станциите от серията Zewo Loft Objekt са предназначени за проекти с по-големи размери, като многоетажни апартаменти, цели сгради или свързани къщи. Вариантът „GHK-FBH“ е разработен за загряване на питейна вода и за свързване към повърхностно отопление, версия „GHK“ за приготвяне на битова гореща вода с присъединяване към смесен отоплителен кръг и версия DHK за подготовка на битова гореща вода с връзка към пряк отоплителен кръг. При поискване Zewotherm доставя и основни модули с индивидуални характеристики на оборудването.


Вижте също...