Двоен инверторен бойлер от LG загрява вода с термопомпа

inverter

Двойният инверторен бойлер от LG загрява водата с помощта на кондензна топлина, която се създава при компресирането и циркулацията на хладилния агент. Резултатът е бойлер, който има до 74% по-малко експлоатационни разходи годишно от конвенционалния електрически бойлер.

Топлина от въздуха
Новият продукт ще се предлага с капацитет от 200 и 270 литра с клас на енергийна ефективност A + и A ++. За да се поддържат ефективни разходите, дълготрайният компресор и резервоарът за вода имат 10-годишна гаранция. Системата използва топлината от въздуха за допълнително намаляване на консумацията на енергия, докато двата вътрешни източника – термопомпа и нагревател – гарантират, че потребителят никога няма да остане без топла вода дори при голямо натоварване.

Контрол чрез приложение
Продуктът има WiFi връзка и поради това може лесно да се контролира с мобилното приложение LG ThinQ (Android и iOS). Приложението позволява на собствениците дистанционно да управляват и наблюдават системата, да получават напомняния за редовна поддръжка и да диагностицират конкретни проблеми, без да се налага да се обаждат в сервиз. Те могат да проверяват температурата на водата в реално време и да използват функцията за планиране – кога и колко време ще работи бойлерът.

Може да харесате още...